БългарскиEnglishНемскиТурски
НАЧАЛО
ЗА НАС
НАШИЯТ ЕКИП
ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ
ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ
МЕЖДУНАРОДНИ ПРЕВОЗИ
ГРУПАЖНИ УСЛУГИ
ЕКСПРЕСНИ ПРЕВОЗИ
КОМПЛЕКТНИ ТОВАРИ
ТРАНСПОРТ ГЕРМАНИЯ
ГРУПАЖИ ТУРЦИЯ
ИЗВЪНГАБАРИТЕН ТРАНСПОРТ
ТРАНСПОРТ ЗА БЕЛГИЯ
ПРЕВОЗИ ЗА ХОЛАНДИЯ
ГРУПАЖИ ЗА АВСТРИЯ
ТРАНСПОРТ БЪЛГАРИЯ
ПАЛЕТНИ ДОСТАВКИ В СТРАНАТА
ЛИЦЕНЗ
СЕРТИФИКАТИ
ГАЛЕРИЯ
ЗАПИТВАНЕ
БЛОГ
КОНТАКТИ
ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ ПАЛЕТНИ ДОСТАВКИ В СТРАНАТА


Превоз на един палет

 

Превозът на един палет е услуга, все по-рядко извършвана от куриерски фирми. Един палет е пратка, за която трябва използвате услугите на логистична фирма. Доверете се на TIA Logistics.

 

ПАЛЕТНИ ДОСТАВКИ В СТРАНАТА

Вземане на пратката от адрес и експресен превоз за един ден

 

Когато имате товари, опаковани в един палет за транспорт в България, не е необходимо да дойдете до офиса ни с палета. Достатъчно е да направите заявка за превоз на палета и нашите служители ще дойдат до адреса, на който се намира той, за да го вземат.

Срокът за получаване на пратка от един палет в България с TIA Logistics е един ден.

Предимства на превозите на един палет с товари

 

Възлагайки на TIA Logistics превоза на единичен палет с ваши стоки или товари, вие ще се възползвате не само от краткия срок на доставка в страната. Ето и другите предимства на услугата:
•    изгодни цени, които можете да договорите с нас за този вид пратки
•    допълнително понижаване на цените с по-ниски транспортни разходи при договорна логистика за клиентите ни – намаленията се постигат и чрез използване на капацитета на превозните средства в по-голяма степен
•    отлична организация и координиране на превозите чрез партньорската мрежа Pall-Ex с участието на TIA Logistics

Още един важен фактор за бързи и евтини услуги за транспорт на палетни пратки от един палет

 

Това е членството на TIA Logistics в партньорската мрежа на британската фирма Pall-Ex. Услугите за транспорт на палети с Pall-Ex са добре познати в Европа и са допринесли за редица награди на фирмата. След внимателно проучване на TIA Logistics нашата фирма беше поканена да се присъедини  към Pall-Ex като партньор с високо качество на транспортните услуги.

Региони на обслужване от TIA Logistics

 

За клиенти, които искат да изпратят пратки от по един палет, както и за всички други клиенти, TIA Logistics , която е позиционирана в югоизточна България, предлага преференциално обслужване за регионите на Хасково и Кърджали.

За услуги за изпращане на един палет, свързани със складиране, TIA Logistics използва склада си в Харманли.

Организацията на палетни превози в мрежата на Pall-Ex

 

Моделът за превози на палетни пратки в мрежата на Pall-Ex се нарича „hub and spoke”- „център и разклонения“. При него пратките с палети от отделни клиенти се доставят до регионалната база с по-малки превозни средства. В базата се извършва консолидация за оформяне на големи пратки, запълващи големи превозте средства, за превози до другите регионални бази в страната. След пристигане в съответната база пратките се деконсолидират и се изпращат до близките дестинации в района на базата с по-малки превозни средства.

 

Организирането на превозите по метода „hub and spoke” дава възможност на фирмите в мрежата на Pall-Ex да предлагат кратки срокове на доставки и ниски цени, постигани с по-пълно използване на капацитета на превозните средства поради консолидиране на палетните пратки.

 

Още едно важно предимство на палетните превози с фирмите-партньори на Pall-Ex, към които е и TIA Logistics, е получаването на потвърждение за доставка чрез онлайн информационната система.