Групажи до Германия

Групажи до Германия
За всички клиенти, които имат малки пратки за Германия TIA Logistics осигурява групажни превози на евтини цени, които се изпълняват от нас или от наши изпитани дългогодишни партньори. Изпращайте малки пратки на евтини цени, без да се налага да чакате преди изпращането. Пътните такси са включени в цените на нашите услуги. Още едно предимство по отношение на стойността на групажните ни услуги до Германия са преференциалните условия за редовни клиенти. Превозни средства за групажните превози до Германия Извършваме групажните превози с различни превозни средства, според естеството на товарите за всеки групаж. Групираме малки пратки на клиенти, които са с еднороден състав и така се осигуряват необходимите условия по време на превоза. Шофьорите, които управляват превозните средства, имат опит по маршрута и извършват доставките в срок. Ето видовете превозни средства, използвани от TIA Logistics:
  • Най-често използваните за групажи камиони са соло камионите.
  • Прицепите са по-големи по обем и се използват за по-големи групи от пратки.
  • Следващите по капацитет, с по-голяма вместимост от прицепите, са мегатрейлърите. Те също се използват често, тъй като заявките за превози на малки по обем пратки, с образци, лични вещи, както и различни стоки, се получават редовно в офиса ни.
  • Хладилните камиони са подходящи за групажни превози, включващи пратки, които са малотрайни и трябва да се превозват в хладилна среда.
Маршрутите за групажи до Германия Нашите специалисти съставят оптимални планове за групажните линии, за възможно най-кратки маршрути. Когато нашите превозни средства достигнат Германия, те се движат главно по аутобаните. По тях максималната разрешена скорост за камиони е 80 км/час. Пътната мрежа на Германия е модерна и много добре развита, а до Германия транспортът използва Паневропейски коридор IV. Можете да транспортирате различни пратки с нашите групажи до Германия TIA Logistics извършва групажни превози на различни видове пратки, включително лични вещи, бързоразвалящи се продукти, дрехи, лекарства, опасни товари и други. Допълнителни улеснения за клиентите, използващи групажни превози до Германия
  • За да ви спестим още време, ви предлагаме превози от врата до врата. Ще вземем пратките ви от посочен от вас адрес на дом или офис, както и ще ги доставим до посочен от вас адрес в Германия.
  • За изготвяне на необходимите документи към пратките разчитайте на служителите на TIA Logistics.
  • За всеки камион за групажни превози има ЧМР застраховка.
  • При тръгване на групажния камион и при пристигането му в крайната дестинация клиентите получават съобщения по телефон и на имейл адрес.
  • Ние включваме в цената и повторно отиване до адреса на доставка в Германия, ако първия път получателят не е бил на този адрес.
Обадете ни се, когато имате нужда от експресен превоз на малки пратки до Германия TIA Logistics организира и експресен транспорт на групажи България – Германия и обратно. Обадете ни се, за да организираме превоз в максимално кратки срокове. Групажите пътуват без почивка до крайните дестинации в Германия, тъй като с тях пътуват сменящи се шофьори. Пратките ви е бъдат доставени в експресни срокове.

Свържете се с нас

Ние ще отговорим на всички ваши въпроси
и ще подготвим индивидуална оферта!