TIA Logisitcs

За нас

TIA Logisitcs

За нас

за нас

Семейство Красимира и Добромир Делеви  са в транспортния бранш от 2005г, а  през  2009 г. създават с голяма любов и отдаденост транспортната компания TIA Logistics с основна дейност международен транспорт и спедиция. През 2018г. фирмата изпълнява успешно голям проект за превоз на 121 броя извънгабаритни товара  с тегло до 70 т. , с което добавят в портфолиото си и услугата извънгабаритен транспорт, който развиват успешно и до днес, като днес превозват елементи с тегло до 250 тона. Компанията разполага с модерен собствен автопарк , който включва стандартни товарни автомобили и инвънгабаритни товарни автомобили.

Уважаеми дами и господа, 

TIA Logistics е семейна компания и за нас е чест да бъдете част от семейството на TIA Logistics!

Ние вярваме, че най-важното в бизнеса е коректното отношение и качественото обслужване.Работим всеотдайно и  всеки ден се стремим към подобряване на качеството на услугите, които предлагаме!

Нашите цели са да продължаваме да се развиваме, защото Вие, нашите клиенти,  заслужавате най-доброто! TIA logistics не залага на краткосрочния успех и печалба, а на дългогодишен растеж и утвърждаване на пазара! За нас е от изключителна важност да печелим доволни клиенти, партньори и служители.

За нас коректността е важна!

С уважение : Красимира и Добромир Делеви

Ние Ви предлагаме

Какво ни прави различни?

Обслужване

Професионални услуги от опитен и енергичен екип. Получавате коректно отношение и качествено обслужване

Партньорство

Краткосрочно и дългосрочно партньорство, с непрекъсната обратна връзка за състоянието на стоките ви по време на транспортирането

Качествен транспорт

Транспортиране на товари при необходимите условия, така че те да пристигнат до дестинациите в добро състояние и без забавяне

Красимира Делева

Управител Спедиция

Добромир Делев

Управител Транспорт

Лиценз

TIA Logistics притежава лиценз за международен превоз на товари.